Over Marjan

Hallo, ik ben Marjan Olijslager, 56 jaar oud en woon al vanaf mijn 19e met veel plezier in Wageningen. Sinds 2011 werk ik 1-op-1 met mensen met een vraag op gebied van gezondheid en leefstijl. Eerst als verpleegkundige/POH bij verschillende huisartspraktijken en deed daar een schat aan kennis en ervaring op. Ook hielp ik velen bij het stoppen met roken, zo ontdekte ik mijn interesse én talent voor coaching.

Leefstijl zag ik altijd als hoeksteen maar was in de praktijk toch vaak sluitpost. Ook ontdekte ik dat het coachende aspect mij het meeste plezier en energie geeft. Om meer te leren over leefstijl en mij verder te ontwikkelen als coach koos ik voor de post-HBO Leefstijlcoach aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid (AVLEG). Om meer ruimte en tijd te hebben en al mijn opgedane ervaring en kennis naar eigen inzicht te kunnen toepassen opende ik in de zomer van 2023 mijn eigen praktijk, Hartelijk Gezond. Afgaand op alle spontane reacties van professionals, cliënten, vrienden en familie past dit heel goed bij mij.
Bekijk mijn LinkedIn-pagina voor meer over mijn werkervaring en opleidingen.
In mijn vrije tijd wandel ik graag. Rondom Wageningen, in Drenthe - waar ik opgroeide en nog steeds graag kom- en in vakanties het liefst in de bergen, daar ben ik helemaal in mijn element.
Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN) en sta ingeschreven in het kwaliteitsregister.
Mijn KABIZ registratienummer is 18108133084. Ik ben BIG-geregistreerd verpleegkundige (59041945530).